Eko Forever

Eko Forever

Art.nr. AD-IN7048
Minsta antal: 1 st

Stor fin trälåda med träull i botten. Yttermått låda: 44x37x21cm, Ekologisk balsamvinäger från Sapore, ekologisk vit balsamvinäger från Sapore, Ekologisk kryddblandning bruschetta med kvarn, Alentanjeo extra virgin olivolja 250ml, ekologisk soda med smak av rabarber, ekologisk soda med smak av citron, ekologisk soda med cola smak, ekologiskt örtsalt färdigblandat, ekologiskt te english breakfast, ekologiskt gårdsrostat kaffe 150gram dagg, ekologiska och osvalvade aprikoser 70g, ekologiska pumpakärnor 70g, ekologiskt himalaya salt med kvarn, ekologisk svart peppar med kvarn, senap på tub från sauceshop.

Pris 1399,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Adelante Sweden

Adelante AB är skapad i ljuset av en vilja att komma framåt att forcera till nästa nivå som ordet också betyder på Spanska. Vi ska erbjuda våra kunder ett hållbart sortiment av koloniala varor som ska passa tiden vi lever i. Vi kommer ständigt att utveckla och inspireras av trender och tendenser, allt för att kunna erbjuda ett attraktivt, prisvärt och spännande sortiment. Vi tummar aldrig på kvalitet och det är en ständig jakt att hitta och lansera produkter med våra värdeord som grund. Produkterna utvärderas löpande och vi vill alltid välja de bästa råvarorna för att du ska få den bästa upplevelsen. Det betyder att vi aldrig kommer att vara billigast men vill kunna erbjuda det bästa produkten och något vi är stolta över.


Visa samtliga produkter från Adelante Sweden
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter