Maya serveringsbestick

Maya serveringsbestick

Art.nr. 12102
Minsta antal: 1 st

Maya designades 1962 och har varit en bestseller sedan 60-talet. Skaftet har en bred, kraftig form som avslutas triangulärt. Besticket ligger behagligt i handen med sina avrundade kanter och sitt relativt breda skaft. Maya har belönats med "Merket for God Design " och "Klassikerprisen for God Design" av det Norska Designrådet. Maya tillhör "Phaidons design classics" som en utav världens bästa design och det tillhör dessutom de permanenta samlingarna hos både Museum of Modern Art i New York samt The Victoria and Albert Museum i London.

Pris 640,00 kr

Produktfärg

Steel

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Rostfritt stål 18/8
Designer Tias Eckhoff
Serie Norstaal
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 2.2x6x21.5 cm
Vikt 147 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.