BAKE-IT kavel och bakmatta

BAKE-IT kavel och bakmatta

Art.nr. Z00279
Minsta antal: 1 st

Gör din matlagning och bakning enklare med RIG-TIGs nya kavel och bakmatta som förhindrar degen att klistra fast i bordet. Bakmattan tål ugn upp till 230°C - så rulla ut din deg på bakmattan och sätt den direkt i ugnen, så sparar du också på disken. Bakmattan har ett centimetermått samt ringar i olika storlekar så att du kan kavla ut den perfekta runda pizzan, brödet eller kakan. Bakmattan tål diskmaskin och när båda delar är rena rullas bakmattan ihop runt om kaveln och gummibandet sätts på. Då har du ordning på delarna och de tar inte stor plats i skåpen.

Pris 536,00 kr

Produktfärg

Light grey

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
RIG-TIG

RIG-TIG (VERKLIGEN på danska) är ett prisbelönt danskt varumärke med fokus på köks-relaterade produkter. Produkterna håller en fin balans mellan estetik och funktion. RIG-TIG är en del av designhuset Stelton och man samarbetar med välkända skandinaviska formgivare som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz mfl.


Visa samtliga produkter från RIG-TIG
Material Träslag bok;Silikon
Designer RIG-TIG
Serie COOKING & BAKING
Skötselråd Tål diskmaskin (förutom trä).
Mått (BxHxD) 4.8x37.5x49.5 cm
Vikt 615 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter