EM77 1 liter - metallic

EM77 1 liter - metallic

Art.nr. EM77-900-8
Minsta antal: 1 st

EM77 termoskannan är en världsberömd designikon tillverkad i Danmark sedan 1977 och har tillverkats i mer än 100 olika färger.
Den snygga termoskannan är en kombination av perfekt form och funktionalitet och den är idag representerad på designmuseer världen över. Inuti har EM77 en glasinsats som håller vätskan varm ca 80 °C. i upp till 6h eller kallt i flera timmar. EM77 är designad för att hålla en livstid, så alla delar kan bytas ut om de skulle gå sönder. På detta sätt förlängs kannans livslängd till förmån för miljön. Det medföljer ett unik vipplock och ett skruvlock, som fungerar perfekt för utflykter eller picknick utomhus.
Fri från BPA och ftalater

Design: Erik Magnussen

Pris 799,00 kr

Produktfärg

brushed brass

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett danskt företag som grundades 1960. Deras affärsidé var enkel: att utveckla och sälja funktionella designprodukter i rostfritt stål. Dansk design var den viktigaste ingrediensen i formgivningen, och året 1964 föddes Steltons designpolicy och ett samarbete med Arne Jacobsen; Danmarks ledande arkitekt och designer, inleddes. Stelton har ett stort produktsortiment som sträcker sig från riktiga designklassiker till nya och innovativa designprodukter. Exempel på några kända produkter är termoskannan och skeppslampan som är designade av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Storlek 1 liter
Varumärke Stelton
Material Plast
Diameter 105 mm
Höjd 300 mm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter