Blåkläder (Produkter)

Blåkläder (Produkter)

Art.nr. blaklader
Minsta antal: st

Blåkläder Workwear är ett svenskt företag som har producerat kvalitetsarbetskläder sen 1959. Blåkläder har fokus på funktion, kvalitet och design och har kläder som passar många olika branscher.

Bläddra i Blåkläders katalog för att se hela deras sortiment eller kontakta oss på Master Design så berättar vi mer och lämnar gärna förslag och pris.
Blåkläder®

Blåkläder Workwear är ett svenskt företag som har producerat kvalitetsarbetskläder sen 1959. Blåkläder har fokus på funktion, kvalitet och design och har kläder som passar många olika branscher. Blåkläder vet att helt beroende på vilket yrke du har och i vilken miljö du arbetar i så ställer detta olika krav på dina arbetskläder.

Arbetskläder från Blåkläder har bra slitstyrka och funktionalitet men också snygg design och rörelsefrihet och bekvämlighet. Blåkläders mål är att utveckla yrkeskläder som gör din vardag bekväm och samtidigt säker. Blåkläder lägger mycket vikt vid detaljerna i kläderna. Och materialval är ett viktigt fokusområde för Blåkläder. Du hittar till exempel Blåkläder arbetsbyxor, arbetsjackor, overaller, hängselbyxor m.m. Blåkläder tänker på helheten och tillverkar därför dessutom en del tillbehör till dina arbetskläder, så som arbetshandskar, bälten, mössor, strumpor m.m. Vi är återförsäljare av hela sortimentet från Blåkläder.


Visa samtliga produkter från Blåkläder®
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter