Selection box love

Selection box love

Art.nr. 500714
Minsta antal: 1 set

Ett smakrikt urval av allt ett hjärta önskar sig. Vår hjärtformade gåvoask är perfekt att ge bort och innehåller både populära klassiker och limited editions: A - THE ORIGINAL, D - SALT & CARAMEL, F - DARK & SEA SALT, STRAWBERRY & CREAM, FRUITY CARAMEL, WILD BLUEBERRY och CLASSIC - SALTY CARAMEL.

450 g

Pris 342,00 kr

Set

Totalt pris kr


Prisspecifikation
LAKRIDS by BÜLOW

Johan Bülow växte upp i en familj med idel entreprenörer och han var sedan unga år fast förvissad om att han skulle skapa något särskilt. Han bestämde sig för att satsa på sin passion för lakrits – en skandinavisk favorit som i hans uppfattning hade långt större potential än de produkter som existerade på marknaden. Han tillbringade många timmar på att lära sig hantverket från grunden och i 2007 var han klar till att laga, rulla och skära upp i sin allra första produkt.

I 2017 firade de 10 år. Deras vision är att sprida kärlek till lakrits världen över. Inte bara den söta, inte bara den salta, men hela spektrumet av smakupplevelser som man kan uppnå genom att använda lakrits som krydda. We make the world love liquorice.


Visa samtliga produkter från LAKRIDS by BÜLOW
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter