Fjord toalettborsthuvud

Fjord toalettborsthuvud

Art.nr. 119
Minsta antal: 1 st

Den smarta borsthuvudet för Steltons toalettborste låter dig fräscha upp borsten utan att behöva byta hela enheten. Behöver din borste ett nytt borsthuvud? Stelton ger dig möjlighet att köpa delarna separat.

En toalettborste är inte bara praktisk utan också oumbärlig på vilket badrum som helst. Förutom dess nödvändiga funktion kan du också matcha färgerna på toalettborsten med tvålpumpen och tandborsthållaren för att skapa en sammanhängande och stilfull atmosfär i ditt badrum. Med Fjord-serien från Stelton får du både funktionalitet och estetik i ett. Steltons Fjord-serie, designad av den italienska designduon Daniel Debiasi & Federico Sandri, erbjuder harmoniska och mjuka former som tillför enkelhet, organiska och stilrena element till ditt badrum.

Pris 136,00 kr

Produktfärg

Black

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material PP plast;Nylon, Plast
Designer Debiasi & Sandri
Serie Nordic
Skötselråd Rengör med varmt vatten och lite diskmedel. Torkas med en mjuk trasa. Tål inte diskmaskin.
Mått (BxHxD) 9.5x7x7 cm
Vikt 0.05 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.