Prova öl - titta, dofta, smaka

Prova öl - titta, dofta, smaka

Art.nr. 9789188639394-2
Minsta antal: 1 st

Efter att ha sålt fantastiska 5000 exemplar på knappt ett år är det hög tid för en nyuppdaterad utgåva av denna dundersuccé! Efter många mejl och samtal från läsare har vi tagit åt oss responsen och gjort uppdateringar utifrån läsarnas önskemål.

En del populära kapitel från den första versionen kommer att finnas kvar, så som hur man ska lägga upp en provning, vilka stilar som finns, val av glas samtvilka felsmaker man ska leta efter. Men lite justeringar är gjorda i dessa avsnitt där det bland annat tillkommer andra typer av glas samt andra ölstilar då ölet som dryck är i ständig utveckling. Det nya är att flera av temaprovningarna är utbytta mot nya. Dessutom kommer det finnas helt nya bilder tagna av fotografen och författaren Robert Andersson. Så det här är inte bara en helt ny utgåva utan även en helt ny bok. Den första utgåvan har fått mycket positiv respons och det har varit uppenbart att en bok om hur man provar öl har saknats på den svenska marknaden. Öl har under de senaste fem åren seglat upp som en av de mest spännande och innovativa dryckerna i världen. Denna skummande maltdryck har ett stort spann av smaker, dofter och utseende till skillnad från till exempel vin.

Ur Innehållet:

- Flera nya temaprovningar

- Översikt över ölstilar

- Grundlig genomgång av vad man ska tänka på när man provar öl

- Tips på vilka typ av glas som passar bäst till ölprovningar

Pris 99,00 kr

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Tryckår 2019
Antal sidor 92
Vikt 0,300
format Inbunden
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter