Blåkläder®

Blåkläder Workwear är ett svenskt företag som har producerat kvalitetsarbetskläder sen 1959. Blåkläder har fokus på funktion, kvalitet och design och har kläder som passar många olika branscher. Blåkläder vet att helt beroende på vilket yrke du har och i vilken miljö du arbetar i så ställer detta olika krav på dina arbetskläder.

Arbetskläder från Blåkläder har bra slitstyrka och funktionalitet men också snygg design och rörelsefrihet och bekvämlighet. Blåkläders mål är att utveckla yrkeskläder som gör din vardag bekväm och samtidigt säker. Blåkläder lägger mycket vikt vid detaljerna i kläderna. Och materialval är ett viktigt fokusområde för Blåkläder.Här hittar du till exempel Blåkläder arbetsbyxor, arbetsjackor, overaller, hängselbyxor m.m.

Blåkläder tänker på helheten och tillverkar därför dessutom en del tillbehör till dina arbetskläder, så som arbetshandskar, bälten, mössor, strumpor m.m. Vi är återförsäljare av hela sortimentet från Blåkläder.

Blåkläders gröna fabriker


Hållbarhet ligger i Blåkläders DNA. Därför är vi extra stolta över att vår fabrik i Myanmar har erhållit toppbetyget LEED Platinum. Det är den högsta nivån i LEED Green Buildings certifiering för miljömässigt hållbara konstruktioner. Detta innebär en stor framgång för vårt pågående och fortsatta hållbarhetsarbete.

För oss på Blåkläder handlar hållbarhet om mer än bara miljömässiga aspekter. Det sociala ansvarstagandet är det som verkligen definierar oss. Därför tycker vi att det är en självklarhet med en trygg anställning, tillgång till sjukvård och långsiktigt stöd till de lokala samhällen där vi är verksamma.

Bläddra i årets katalog


Heta nyheter och pålitliga klassiker. Missa inte alla tuffa och slitstarka arbetskläder som Blåkläder erbjuder hårt arbetande människor över hela världen.

>>> Blåkläder Katalog 2020


Blåkläder®
Blåkläder (Produkter)

Blåkläder (Produkter)

Blåkläder Workwear är ett svenskt företag som har producerat kvalitetsarbetskläder...

Från 0,00 kr

Filtrera

Pris
Färg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sortera

Vi hjälper dig

Behöver du hjälp att hitta rätt produkt till rätt tillfälle, då kan vi hjälpa dig.

Ring:
08-744 13 30

Maila:
info@masterdesign.se