Black box 2x regular (A+D)

Black box 2x regular (A+D)

Art.nr. 500218
Minsta antal: 1 set

Black Box 2 från Lakrids by Bülow som innehåller två burkar med olika läckra smaker. Det här är en perfekt gåva till finsmakaren eller varför inte skämma bort dig själv lite extra? Black Box 2 innehåller smakerna D och A. A är originalet - den första produkten som Johan Bülow skapade. Du får en ljuvlig kombination av söt lakrits, läcker mjölkchoklad och ett fint lakritspulver. D - Salt & Caramel är söt lakrits med karamelliserad dulcechoklad och krispigt havssalt.

Pris 270,00 kr

Set

Totalt pris kr


Prisspecifikation
LAKRIDS by BÜLOW

Johan Bülow växte upp i en familj med idel entreprenörer och han var sedan unga år fast förvissad om att han skulle skapa något särskilt. Han bestämde sig för att satsa på sin passion för lakrits – en skandinavisk favorit som i hans uppfattning hade långt större potential än de produkter som existerade på marknaden. Han tillbringade många timmar på att lära sig hantverket från grunden och i 2007 var han klar till att laga, rulla och skära upp i sin allra första produkt.

I 2017 firade de 10 år. Deras vision är att sprida kärlek till lakrits världen över. Inte bara den söta, inte bara den salta, men hela spektrumet av smakupplevelser som man kan uppnå genom att använda lakrits som krydda. We make the world love liquorice.


Visa samtliga produkter från LAKRIDS by BÜLOW
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter