Philips Sonicare ProtectiveClean eltandborste

Välj Variant

Philips Sonicare ProtectiveClean eltandborste

Art.nr. PH-HW6800-04
Minsta antal: 1 st

Eltandborsten Philips Sonicare ProtectiveClean ger dig en skonsam rengöring av dina tänder och ser till att du får ett friskare och finare leende.

Sonicare-teknologin som vi använder i alla våra eltandborstar har inspirerats av tandvården. Den använder sig av dynamisk rengöring som spolar vätska mellan tänderna och hjälper till med att ta bort plack. Med upp till 62 000 borströrelser per minut skapas mikrobubblor som når djupt in mellan tänderna och in under tandköttskanten. Det är kliniskt bevisat att eltandborsten ger ett friskare tandkött på endast två veckor och reducerar risken för inflammation. Sonicare-teknologin är optimal för personer med tandställning, fyllningar, tandkrona och faner.

Pris 639,00 kr

Färg

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Philips

Royal Philips i Nederländerna är ett ledande företag inom hälsoteknik som har fokus på att förbättra människors hälsa och möjliggöra bättre resultat genom hela hälsokedjan, från hälsosam livstil och förebyggande, till diagnos, behandling och hemvård. Företaget marknadsledande inom bilddiagnostisk, bildstyrd behandling, patientövervakning och medicinsk informatik samt inom konsumenthälsa och hemvård.


Visa samtliga produkter från Philips
Varumärke Philips
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter