Sixtus grillredskap

Art.nr. ST333-3
Minsta antal: 1 st

Med dessa klassiska grillredskap är man väl förberedd inför sommarens härliga grillkvällar på terrassen eller altanen. Alla delar är tillverkade i rostfritt stål 18/10 och med sin starkt minimalistiska formgivning har de alla det välkända Stelton-DNA. Delarna har en god balans i skaftet och materialet är robust och tåligt mot rost och enkelt att rengöra både för hand eller i diskmaskinen. Samtliga delar säljs separat.

Design: Søren Refsgaard
Varumärke: Stelton

Rek. butikspris inkl. moms 749 kr/del

Pris

Antal 1
Pris/st 360,00
749,00

Del

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett danskt företag som grundades 1960. Deras affärsidé var enkel: att utveckla och sälja funktionella designprodukter i rostfritt stål. Dansk design var den viktigaste ingrediensen i formgivningen, och året 1964 föddes Steltons designpolicy och ett samarbete med Arne Jacobsen; Danmarks ledande arkitekt och designer, inleddes. Stelton har ett stort produktsortiment som sträcker sig från riktiga designklassiker till nya och innovativa designprodukter. Exempel på några kända produkter är termoskannan och skeppslampan som är designade av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Varumärke Stelton
Material Rostfritt stål
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter