DRINK-IT vattenflaska 0,75 liter

Välj Variant

DRINK-IT vattenflaska 0,75 liter

Art.nr. ST-Z00212-9
Minsta antal: 1 st

DRINK-IT hjälper dig att hålla koll på din vätskebalans. Den rymliga vattenflaskan har en kapacitet på 0,75 l och kommer med skruvlock, välj mellan 6 olika färger. Vatten är viktigt även om du cyklar, vandrar eller bara är ute. En vätskeförlust på bara 1–2 % av din kroppsvikt kan sänka din förmåga med 10–20 %, så se till att dricka mycket vatten. Med DRINK-IT i din väska kan du undvika att impulsköpa flaskvatten och skona miljön.

• Rymlig vattenflaska när du sportar eller när du är ute och går
• Innehåller inte bisfenol A
• Tål diskmaskin
• Drar inte åt sig lukt eller smak
• Möjligt att trycka företagslogotyp
• BPA- och ftalatfri

Design: Francis Cayouette
Varumärke: Stelton

Rek. butikspris inkl. moms 169 kr/st

Pris 109,00 kr

Färg

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett danskt företag som grundades 1960. Deras affärsidé var enkel: att utveckla och sälja funktionella designprodukter i rostfritt stål. Dansk design var den viktigaste ingrediensen i formgivningen, och året 1964 föddes Steltons designpolicy och ett samarbete med Arne Jacobsen; Danmarks ledande arkitekt och designer, inleddes. Stelton har ett stort produktsortiment som sträcker sig från riktiga designklassiker till nya och innovativa designprodukter. Exempel på några kända produkter är termoskannan och skeppslampan som är designade av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Varumärke Stelton
Material Tritan
Täl maskindisk Ja
Kapacitet 75 cl
Höjd 245 mm
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter