Amphora termoskanna 1 liter, te

Välj Variant

Amphora termoskanna 1 liter, te

Art.nr. ST-222
Minsta antal: 1 st

Både formen och namnet Amphora, är inspirerat från de forntida grekiska lerkrukorna, som användes för att lagra och transportera olja och vin. Formen, med den runda kroppen och de distinkta axlarna, har inspirerat designern genom århundradena.
Inuti är Amphora termoskanna en klassisk termoskanna med glasinsats som håller kaffet eller teet varmt i flera timmar, ca 77 °C. i upp till 6h. Termoskannans botten kan lätt skruvas av, vilket gör det möjligt att byta ut glasinsatsen om olyckan
skulle vara framme och den går sönder. Detta förlänger kannans livslängd vilket är bra både för din plånbok och för miljön.
Fri från BPA och ftalater

Design: Sebastian Holmbäck

Pris 569,00 kr

Färg

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Stelton

Stelton är ett danskt företag som grundades 1960. Deras affärsidé var enkel: att utveckla och sälja funktionella designprodukter i rostfritt stål. Dansk design var den viktigaste ingrediensen i formgivningen, och året 1964 föddes Steltons designpolicy och ett samarbete med Arne Jacobsen; Danmarks ledande arkitekt och designer, inleddes. Stelton har ett stort produktsortiment som sträcker sig från riktiga designklassiker till nya och innovativa designprodukter. Exempel på några kända produkter är termoskannan och skeppslampan som är designade av Erik Magnussen.


Visa samtliga produkter från Stelton
Varumärke Stelton
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Få prisuppgift/offert

Här kan du enkelt ställa en fråga om produkten eller be om en offert. Vi återkommer med svar så fort vi kan.Liknande produkter